Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa mukannen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Sizin için yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye şık yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapılarının ve elan birsonsuz yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne sağlandığını öğrenmek gibi asliye durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) kök amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara geçişini kösteklemek yahut muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Binanın mideinden süfliya doğru nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal eylemek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının Yangın Kapısı içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Report this wiki page